isistaylor Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 Witam, Bardzo proszę o ocenę zestawu. Długo siedziałem i czytałem. Szukam komputera do codziennej pracy i gier (Starcraft II głównie, Battlefield 4, Wiedźmina też spróbuje, nfs). Póki co mój budżet mieści sie w 2.000 PLN. Na początek nowego roku planuje upgrade. Zestaw początkowy:https://www.morele.net/inventory/info/M47v5Q/ + radeon r9 270 używany (aktualna oferta MSI) + ssd Goodram 128gb Dalsze planowane modyfikacje: intel i5 6600k Pamięć G.Skill Ripjaws V DDR4, 2x8GB, 3200MHz, CL16 geforce 980 lub lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) czy ja wiem po nowym roku to już wyjdzie nowa generacja procków i może wtedy lepiej brać cos nowego a teraz jechać całkiem budżetowo [ i ogólnie to chyba lepij by było przeczekać przedświąteczną goraczkę i zbierać kasę] no i porzadny zasilacz by sie przydał [najlepiej jakis 550W gold] i po co dopłacasz do szybszego pentiuma? i jeszcze za ile ten uzywany radek? Edytowane 6 Listopada 2016 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! Jak tytułować tematy w dziale co kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
isistaylor Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 i po co dopłacasz do szybszego pentiuma? i jeszcze za ile ten uzywany radek? racja, lepiej g4400 wziąć. Radek 400zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...