ZepsutaPralka Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Witam z gory przepraszam jesli juz istnieje o tym watek. Ja takowego nie znalazem. Ostatnio grajac w wieska 3 zacial mi sie kompletnie PC, poczekawszy chwile bez reakcji odlaczylem go od pradu by zresetowac. Po restarcie Win 10 przy włączeniu zatrzymywal sie na ładowaniu. Autonaprawa windowsa tez nie reagowala. Po wpisaniu komendy umozliwijacej recznie wlaczenie zawannsowanych opcji naprawa tez nie dziala. To samo gdy probuje naprawy uzywajac opcji podczas podlaczonego Dvd z windowsem 8.1 Moj sprzet to: i5 4460 gtx960 plyta Gigabyte b85m-d3h zasialcz be queit 500w i dysk twardy (nie pamietam dokladnego modelu ale jesli potrzeba to uzupelnie) Czy ktos borykal sie z takim problemem? Edytowane 6 Listopada 2016 przez ZepsutaPralka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 Przeskanuj dysk twardy mhdd - moze sie sypie. Jak nie pomoze to w sumie pozostaje reinstal systemu - ewentualnie sciagniecie potrzebnych danych spod bootowalnego z usb/cd linux. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZepsutaPralka Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Dodam ze przy probie naprawy uzywajac f8 pojawia mi sie czekaj a nastepenie czarny ekran z kursorem. Malpozer niestety nie moge dostac sie do pulpitu :( na tym polega glowny problem Zaraz sprobuje uzywajac komendy Niestety konsole jestem w stanie wlaczyc tylko w oknie instalacji win 8.1 a tam komenda chkdsk nie dziala :( Edytowane 6 Listopada 2016 przez ZepsutaPralka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 sciagnij np. ubuntu 16 i nagraj na cd lub rufusem na usb i zabootuj system. Skopiuj dane i zainstaluj na nowo system. A MHDD nie odpalasz z pulpitu a takze z bootowalnego usb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZepsutaPralka Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 Dzieki tez o tym wczoraj pomyslalem i mam juz przygotowany drugi dysk :) a mozna wykorzystac pliki zainstalowanych aplikacji na nowym systemie po wczesniejszym zaaktualizowaniu do win 10? No jesli dysk bedzie sprawny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2016 W sensie apki ze starego systemu na nowym? Zalezy od apki. Niektore wymagaja wpisow w rejestrze, a niektore same sobie je utworza przy pierwszym starcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...