netti Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 Witam, otóż mam problem z internetem w komputerze ponieważ ostatnio gdy grałem w csgo wyrzucilo mnie z serwera bo router się wylaczyl. Czekam i później w komputerze mam "brak dostępu do Internetu, trwa identyfikowanie". Jest tak do teraz, router resetowalem, kabel odlaczylem i podlaczylem, komputer też resetowalem. Nic nie pomogło. Kartę sieciową mam zintegrowana, router zwykły od dostawcy Internetu. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 A sprobuj utworzyc nowe polaczenia w siec/wlasciwosci itp ? wyrzuc to co jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netti Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 Nie ma czegoś takiego. Zapomniałem dodać że w innych urządzeniach Internet działa normalnie. Może to wina "trybu samolotowego"? Mam ta ikonkę jak klikne na znak polaczenia. Dodam jeszcze że system to win 10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 wtf? Masz byc moze aktywny tryb samolotowy i dziwisz sie ze nie masz polaczenia z siecia? Geez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netti Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 Nie wiem czy mam aktywny bo raz że jest tylko ta ikonka, w którą jak klikne to absolutnie nic się nie dzieje. Sprawdzilem czy będzie Internet jak podlacze przez telefon przez USB ale również brak dostępu do Internetu. W opcjach nigdzie ale to absolutnie nigdzie nie ma nic o tym trybie samolotowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 Wfi czy lan? Na router potrafisz się zalogować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 192.168.0.1 i wpisujesz login i haslo. Z reguly to admin/admin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netti Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 Nie da się zalogować, witryna nieosiągalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 Chyba ciężko będzie ci pomóc. Zwykłe routery zwykle mają naklejkę, na której są podane dane logowania do panelu. Zapytam jeszcze raz, wifi czy kabel? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netti Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 Pisałem w pierwszym poście że kabel, ale problem został rozwiązany gdy komputer całkowicie od prądu odlaczylem. Dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...