nico91 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2016 Witam Potrzebuje monitora który będzie sluzyl do gier w większości fps i filmów myślę ze tak 50/50. Napewno matryca IPS , rozmiar ~24cale, monitor będzie podłączony pod gtx 1080. Budżet, no właśnie możliwie najtaniej ale wydaje mi sie ze nie więcej niz 1500 za cos sensownego. Dobrze jakby miał więcej niż 60hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keepie Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2016 Ten wygląda ciekawie za niecałe 1300 http://www.oleole.pl/monitory-led-i-lcd/asus-vx24ah.bhtml?from=ceneo&p=1348.00&cr=0#opis Masz 24 cali i odświeżanie 76Hz przy matrycy IPS, z systemami Flicker Free i Low Blue Light dla lepszego komfortu oglądania, daje bardzo realistyczne kolory i dobrą ostrość obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nico91 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) Dzięki za pomoc,monitorek fajny ale właśnie sie zmieniła koncepcja ktoś mnie mile zaskoczyl i dostałem sonyego 55cali i na nim mogę oglądać filmy. Także monitor typowo pod gry wydaje mi sie ze matryca tn w takim razie wystarczy, 1 ms i 75+ hz i jeżeli tylko pod gry to budżet 1000zl powinien wystarczyć Wysłane za pomocą mTalk Edytowane 8 Listopada 2016 przez nico91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nico91 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2016 Myslalem o LG 24" 24GM77-B troche tańszy a wydaje sie być w porządku. Wysłane za pomocą mTalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...