Heisenberg Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2016 Witam. Chciałbym zamówić komputer z Morele. Już złożony przez nich, bez systemu operacyjnego. W związku z tym mam do was pytanie, pisałem już na Morele ale nie otrzymałem odpowiedzi. Aktualnie posiadam dysk SSD 120GB na którym mam postawionego Windowsa 10. Pytanie, czy po przełożeniu mojego dysku do PC, który mi przyślą system będzie działał prawidłowo? Czy konieczna będzie instalacja od nowa? Jeszcze jedno. Orientuje się ktoś czy oni przysyłają samą, złożoną skrzynkę, czy razem z opakowaniami od poszczególnych podzespołów. Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2016 Aktualnie posiadam dysk SSD 120GB na którym mam postawionego Windowsa 10. Pytanie, czy po przełożeniu mojego dysku do PC, który mi przyślą system będzie działał prawidłowo? Tak lub nie. Jeśli ta, to aktywuje się lub nie. Czy to będzie legalne, zależy czy masz licencję box czy oem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...