Slaviola Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2016 Witam. Obecna klawiatura (Meka TTsports G-Unit) właśnie mi się rozleciała (nie pytajcie dlaczego XD) dlatego poszukuję nowej klawiatury... oczywiście mechanicznej (aktualnie użytkuję jakąś "zwykłą" membranową od Razera - ale słaba jest :/). Do tego chcę również nową myszkę, aktualnie mam R.A.T.'a 7, jednak nie jestem zadowolony... Budzet jest nieograniczony, oczywiście nie jestem jakimś pacanem który klawę za 1000$ a warta jest 1/3... chodzi o to by wybrać coś, za co naprawdę warto zapłacić odpowiednie pieniądze! To samo tyczy się myszki! Gram głównie w FPSy - BF4, BF1, CS, i inne... Z góry dziękuję za odpowiedzi/propozycję. Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaviola Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2016 Nie wszyscy na raz panowie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaviola Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2016 Dobra, co do klawiatury, to kupiłem Corsair K70, nowy model z przełącznikami MX Speed, gdyby ktoś pytał to jest rewelacyjna! Swietnie wykonana, szybka, krótki skok, do pisania a zawłaszcza do gier jest świetna! Bardzo polecam :) PS: została jeszcze myszka... hmmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...