Ml1950 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2016 Witam polecicie mi jakieś monitory do 450 zł max do gier Gram głownie w fps Monitor musi mieć jedno z wejść DVI-D, hdmi, Na rynku jest strasznie dużo monitorów w takiej cenie i nie wiem który wybraćMonitor jakieś 21 cali + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2016 Dołoż ~10 zł i kup AOC i2269Vwm za 459 zł - 21,5 " , rozdziałka FHD i matryca IPS , 2xHDMI + DP + Dsub . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml1950 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Ten co wysłałeś jest dużo lepszy od tego a i czy da się je podłączyć do GTX1050TI bo obecny jest dość wiekowy i nie pasuje wejście https://www.morele.net/monitor-benq-gw2270h-779664/ Ewentualnie czy jest możliwość DVI-I podłączyć do DVI-D bo mi się wydaję że chyba nie, DVI-I ma 4 takie piny przy tym pinie podłużnym i one blokują wejście adaptera do końca Edytowane 9 Listopada 2016 przez Ml1950 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2016 Ten Benq też może być , inna ale też dobra matryca . Żaden z monitorów nie ma złącza DVI , wieć jak chcesz podpiąć kartę ze złączem DVI to musisz uzyć przejściówki DVI-HDMI . Albo natywnie podpinasz po HDMI bez zabawy przejściówkami - karta powinna mieć złącze HDMI . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml1950 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2016 Mój monitor ma VGA ja mam przejściówkę z VGA NA DVI-I i czy to DVI-I mogę podpiąć pod kartę graficzną gdzie jest DVI-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2016 Jak masz lub kupujesz GTX1050Ti to podpinasz kartę do monitora za pomocą HDMI , tutaj nie ma sensu bawić sie w żadne adaptery . Co innego jak chcesz kupić kartę lub monitor wcześniej - wtedy używasz przejściówki . Jak kupisz kartę i masz tylko monitor z D-Sub ( czyli popularne VGA ) to muisz zwrócić uwagę aby karta miała DVI-I , opcjonalnie DVI-D ale to pierwsze powinno wystarczyć . Wtedy uzywasz przejściówki DVI-VGA i gotowe , a jak kupisz nowy monitor to robisz tak jak na początku . Co innego jak najpierw kupisz monitor a potem kartę - oba mają złącze D-Sub , jak twoja stara karta nie ma DVI lub HDMI to podpinasz poprzez D-Sub . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml1950 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) To jeszcze raz mam adapter DVI-A -VGA karta ma wejście DVI-D to bez tych kwadracików obok prostokątnego pinu, DVI-A ma te kwadraciki i nie chce mi wejść w kartę bo się blokuje. Wiec co mam teraz zrobić czy to aż tak daleko nie trzeba wpinać żeby te śrubki po bokach dało się wkręcić Edytowane 9 Listopada 2016 przez Ml1950 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...