kandi Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 no wlasnie ktos juz sciagal :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Ściągam 50% Gdzieś do godziny będe go miał sciagniętego do konca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 ja tez znalazlem namiary zobaczymy co tam nowego wymyslili :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 skąd ściągasz?? ja z BitTorrent 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 skąd ściągasz?? ja z BitTorrent 3 ja na Filemirrors linka znalazlem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 przez co ciągniesz?? ja mam neo+ transfer 10kb/s :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 kurde tylko nie mow ze ciagniesz ta wersje 330 MB 8O ja mam jakas w rar co zanjmuje 20 mega po rozpakowaniu 80 prawie :lol: i wszystko chodzi :P ale pewnie to nie jest kompletna wrsja :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 ciągne jakąś wersje coś kole 185mega. NERO 6 Ultra czy jakoś tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 a jaki masz tam transfer?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 a jaki masz tam transfer?? juz sciaglem pisalem ze tylko 20MB :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Zainstalowałeś już to?? Zmieniło się co?? Warto zainstalować?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Zainstalowałeś już to?? Zmieniło się co?? Warto zainstalować?? hhhmmm mysle ze mam jakas okrojona wersje :? ,nie zauwazylem nowszych dodatkow w porownaniu do wersji 5 oprocz ladniejszych ikonek :D , ty pewnie ciagniesz fulla takze lepiej ciagnij do konca :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Mysle, ze zmiany beda widoczne, tak jak przy przejsciu z wersji 4.xxxx na 5.xxxx... Zastanawiam sie dlaczego na stronie producenta jeszcze tego nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Też mnie to zastanawia :wink: Ja już prawie go ściągłem 90% i w końcu transfer wzrósł do 60kb/s :) Plik waży 188.5mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Mysle, ze zmiany beda widoczne, tak jak przy przejsciu z wersji 4.xxxx na 5.xxxx... Zastanawiam sie dlaczego na stronie producenta jeszcze tego nie ma? bo premiera dopiero za 5 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 To juz 5 dni moge poczekac... nic mi sie nie stanie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Ja już sciągłem :) Zaraz będe instalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Fajny ten Nero, trochę zmieniony wygląd, niektóre opcje zostały przeniesione w menu w inne miejsca, nowe ikonki i widze 2 nowe programy. Wersja którą mam zajmuje 88 MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Nawet nawet sie postarali. Ja sciaglem plik bin nagralem na plyte cos kole 330mega i chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 To jest wersja beta o numrze 6.0.0.0 . Wersja oficjalna ma miec numer 6.0.0.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Mam od wczoraj wersje ktora zajmuje 88MB. Z nowych programow jest: Nero BackItUp - program do robienia backupow Nero SoundTrax - program do muzy (laczenie piosenek, dodawanie efektow) Poza tym jest program Nero StartSmart czyli program w ktorym wybierasz co chcesz robic i on zaleznie od tego wlacza odpowiedni program (chcesz nagrywac - wlacza Nero Express, zrobic backup - wlacza Nero BackItUp itd.) Zmieniona jest rowniez grafika. Po nagraniu 5 plyt wszystkie dzialaly ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...