eyah Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) Witam Dla kobiety, budżet 2500zł, nie chce dużo wychodzić poza tą kwote. Zastosowanie internet, office, filmy, programy typu cad (raczej sporadycznie), jeżeli gry to jakieś starsze. Koniecznie windows. Widzę, ze można coś znaleźć z i5 (tylko że oczywiście wersje niskonapięciowe), 8 gb ram no i raczej z dyskiem ssd. Znalazłem coś takiego : http://www.x-kom.pl/p/317256-notebook-laptop-156-asus-r540lj-xx340t-8-i5-5200u-8gb-240ssd-win10-gf920.html Pod względem części odpowiada jak najbardziej, wygląd ok. Matryca raczej cienizna ale aktualnie dziewczyna nie narzeka na podobną matryce w laptopie. Co myślicie o tym laptopie ? Coś innego ciekawego i w miarę prezentującego się znajdzie się w tej kwocie ? Edytowane 11 Listopada 2016 przez eyah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2016 O acerze też właśnie myślałem, w zasadzie tańszy i matowa matryca przemawia za nim. Co do della to wszystkie laptopy mają taka gwarancje ? Bo wydaje mi się że kiedyś taka opcja gwarancji była zarezerwowana dla droższych wersji della Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...