guliwer23 Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Witam jestem mlodym urzytkownikiem internetu i chcialbym korzystac z grup dyskusyjnych jednak nie wiem jak, jakznalesc odpowiednie serwery grup jak z nich korzystac jaki program i o co w ogole w tych grupach dyskusujnych chodzi czy moze ktos mi to wytlumaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 alt.binaries.pictures............ nie moze nie bo jestes mlodym uzytkownikiem :) Grupy dyskusyjne to w zasadzie to samo co forum tylko w nieco innej formie. Ktos zaklada temat a inni na niego odpisuja. Kazda grupa jest na okreslony temat i np. bardzo popularna polska grupa na temat kompow to pl.comp.pecet Co do serwerow to dla grup ogolno dostepnych jak wyzej wymieniona musisz znalezc najszybszy serwer ktorym najczesciej jest serwer providera. Niektore grupy sa dostepne wylacznie na serwerach zalozycieli i nigdzie indziej, wtedy musisz znac zarowno adres serwera jak i nazwe grupy. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...