ivanov Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2016 Wszystkich zainteresowanych zapraszam na Silesian Championship III, które odbędą się w dniach 15 - 17 grudnia w Zespole Szkół Technicznych w Mikołowie przy ulicy Rybnickiej 44. Poprowadzę w ich trakcie prelekcje dotyczące podkręcania PC. Będzie też Malik oraz Elder z prelekcjami o moddingu :) strona wydarzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2016 A będzie after (i może before też)? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2016 Tego na chwilę obecną nie jestem w stanie zagwarantować ;) Ale jest spora szansa, jako że mam hotel na miejscu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2016 Współczuję sprzątaczce dnia następnego. :P Jak mi nic nie wypadnie w tym czasie, to pewnie się wybiorę. :] 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2016 Fajnie się będzie zobaczyć ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...