KonradDos Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Witam, Nie da się ukryć, że małymi krokami zbliżają się święta, a ja jeszcze nie mam zakupionych prezentów dla rodziny. Długo myślałem nad prezzentem dla brata i w końcu przyszły mi do głowy oklulary VR. Niestety nie znam się zbyt dobrze na tym i właśnie z tego powodu postanowiłem zarejsetrować się na tym forum. Czy moglibyście polecić mi sprzęt VR do 100zl(może być mały hak). Chodzi mi o coś solidnego, o coś od czego nie wieje tandetą na kilometr i oczywiście jest wystarczająco dobrej jakości. Proszę o pomoc! Oczywiście jeśli jest coś takiego w tej cenie :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Do czego dokładnie mają być te Google - granie na PC czy oglądanie filmów lub inna rozrywka via telefon . W drugim przypadku wiedza o tym jaki telefon ma brat będzie przydatna . Co do samych Googli - najtaniej to coś w rodzaju Google CardBoard - cena od 5 $ w tym sklepie Normalne urządenia wyjdą drożej np. Samsung VR Gear to koszt 400-460 zł w zależności od modelu ( są 2 do wyboru ) , tyle że działa to tylko z ich telefonami i to nie wszystkimi - w zasadzie tylko Note 7 czy Galaxy S6/S7 działają z tym . O HTC Vive / Sony PS VR czy Oculus Rift można zapomnieć w tej cenie , najtańszy z tej trójki Sony PS VR to koszt ponad 2 000 zł , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradDos Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Telefon to LG G2. Kartonowe Google mnie nie przekonują, bo takie można sobie samemu zrobić ;). Widziałem na allegro kilka egzemplarzy wyglądających nawet ładnie, np. coś takiego: Jeśli chodzi o przeznaczenie, to raczej oglądanie filmów, ale pewnie tez będzie chciał w coś zagrać w ramach "testu". Jesteś w stanie polecić coś podobnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...