Jagermond95 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Witam chciałbym się kogoś tu poradzić w sprawię pamięci do 500zł 3000mhz (o ile takie taktowania pasują do tej płyty)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2016 Jest kilka fajnych memem do wyboru w tym budżecie - Corsair Vengeance LPX ( różne kolory dostępne + wersje LED ) , Crucial Ballistix Tactical , G.Skill Ripjaws V , Geil EVO Forza , Patriot Viper Elite , G.Skill Aegis , Crucial Ballitix Elite . Corsairy są z nich najtańsze i mają niskie radiatory . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozr111 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Ja polecam g.skille do plyt Msi, bardzo dobrze że sobą współgrają. Sam posiada plyte MSI Z170A gaming m3 i g,skille o taktowaniu 3000mhz i bez problemu idą na profilu xmp właśnie na tej częstotliwości. Tylko nie polecam kupować w tym momencie, bo w przeciągu miesiąca ceny poszły tak w górę ze to jakaś maska. Te corsaire, które kolega proponuje kosztowały nie całe 400 zł, teraz prawie 500. Ja bym poczekał do nowego roku, na pewno stanieja. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Listopada 2016 przez rozr111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2016 Ja bym poczekał do nowego roku, na pewno stanieja. albo i nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
setti96 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2016 Kingston Hyper X Fury 3000mhz ddr4 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozr111 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2016 albo i niePewnie ze nic nie wiadomo ale wg mnie cena teraz jest mocno przesadzona. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...