MateuszChecinski Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2016 Mam taki problem z moją kartą graficzną, niby sterowniki mam "aktualne". Dołączam zdjęcia, bardzo proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Jaką masz wersję sterowników? Zajrzyj też we właściwości karty. Oprócz wykrzyknika są jakieś problemy z kartą? Edytowane 18 Listopada 2016 przez Leon166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszChecinski Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Właściwości: Wersja sterowników: Zasoby: Kod problemu: Błąd instalacji: To coś rozjaśnia? Edytowane 19 Listopada 2016 przez MateuszChecinski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lws Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2016 Ściągnij najnowszą wersje DDU i odinstaluj sterownik,on automatycznie zablokuje instalacje przez system i teraz wgraj nowy sterownik. http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszChecinski Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2016 Nadal to samo :( Jakiś pomysł? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2016 Na czym polega twój problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszChecinski Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2016 Problem polega na tym żółtym wykrzykniku przy karcie graficznej, gdy np. chcę zagrać w CS 1.6, gra się uruchomi, ale ma np. stałe 6 fps, więc coś jest nie tak - wygląda to tak jakby nie działała karta graficzna, tylko to trochę dziwne skoro komputer ją wykrywa. Nawet Pasjans Pająk się przez to zacina.Screen z directx: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2016 Ale czego ty oczekujesz od tej karty? Obraz wyświetla. Do grania nigdy się nie nadawała. Na co liczysz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszChecinski Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Liczę na to żeby normalnie działała :) Proszę o pomoc. Na gorszych kartach grałem w cs 1.6 i inne podobne gry, typu np DSJ 2.1 lub Jardinains 2 czy Ice Tower. Edytowane 19 Listopada 2016 przez MateuszChecinski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2016 W nowych sterownikach brak wsparcia dla Twojej karty. Starsze sterowniki trzeba zainstalować http://www.nvidia.pl/download/driverResults.aspx/77277/pl lecz najpierw sterownik do płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszChecinski Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Nie mogę znaleźć sterowników do tej płyty głównej, ktoś pomoże? :/ Przy próbie instalacji sterowników, które mi podałeś do karty graficznej: Edytowane 19 Listopada 2016 przez MateuszChecinski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2016 Ups bo link do XP poszedł http://www.nvidia.pl/download/driverResults.aspx/77241/pl ten powinien byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszChecinski Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2016 Zainstalowane sterowniki, które mi podałeś i nadal żółty trójkąt przy karcie graficznej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2016 To może ten: http://www.nvidia.pl/download/driverResults.aspx/110278/pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszChecinski Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2016 Na tym było dokładnie tak samo.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lws Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2016 wyl komp wyciągnij karte i włóż ją ponownie - dociśnij ją do slotu i sprawdz połączenia kabli - mają być dociśnięte do końca na koniec zrób aktualizacje sterownika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2016 Musisz zainstalować sterowniki do płyty głównej. http://www.intel.com/content/www/us/en/support/graphics-drivers/legacy-graphics/graphics-drivers-for-intel-g45-express-chipset.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2016 Albo jak nie ogarniasz instalacji sterownikow to pobierz sobie Driver Booster. On zrobi to za Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...