Dareek Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) Potrzebuję laptopa dla córki - takiego na bieżące potrzeby - pisanie, gry i Internet. Czy warto kupić coś używanego? Nie chciałbym przekraczać kwoty 1200 złotych. Edytowane 21 Listopada 2016 przez Dareek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lama1980 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ja mam używkę d630 Della do pracy. Zwiększyłem RAM i dysk zmieniłem na SSD i śmiga aż miło. Warto za niewielkie pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2016 Oczywiście, że warto, bo za 1200 zł nie kupisz nic nowego, sensownego. Musiałbyś wyskoczyć z kwoty bliższej 2k... i zastanawia mnie też, co ty masz na myśli pisząc gry... Przykładowa strona z lapkami używanymi. http://optimal24.pl/search/simple/word/laptop%20poleasingowy?gclid=CPKtx9CjmdECFUtJGQodVh4Agg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...