r0xize Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2016 Już na samym wstępie chciałbym zaznaczyć, że nie czuję potrzeby odpalać każdą grę na max detalach, kilkuset fpsach i innych bajerach. Kupiłem wczoraj Dishonored 2 i sobie uświadomiłem, że najwyższa pora zmodernicować trochę mój złomik.i5-4460, 3.2GHz, 6MB, BOX (BX80646I54460) MSI H97M-G43 H97 SATA3 M.2 USB 3.0 1150 mATX (H97M-G43) Gigabyte Radeon R9 280 Oc 3GB (384Bit) FSP/Fortron 460W (FSP460-60HCN) Crucial Ballistix Tactical 16GB/1600 CL8 SilentiumPC Gladius M30 Pure BlackJako, że nie jestem ekspertem w sprawie podzespołów do komputera to jestem otwarty na wszelkie propozycje. Budżet 2400zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) Luźna sugestia. Przemęcz się tak do połowy 2017. Zestaw masz jeszcze znośny. Na rynku GPU powinno się sporo dziać w 2017. Może i w CPU coś się ruszy. Osobiście gdybym nie musiał wolałbym się wstrzymać, to obecnie moim zdaniem kiepski moment na zakup. Tak czy siak czeka Cię zmiana całej platformy. Edytowane 21 Listopada 2016 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2016 https://www.purepc.pl/karty_graficzne/test_wydajnosci_dishonored_2_pc_zbrodnia_na_optymalizacji mówisz o tej grze :zonk: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozr111 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2016 Luźna sugestia. Przemęcz się tak do połowy 2017. Zestaw masz jeszcze znośny. Na rynku GPU powinno się sporo dziać w 2017. Może i w CPU coś się ruszy. Osobiście gdybym nie musiał wolałbym się wstrzymać, to obecnie moim zdaniem kiepski moment na zakup. Tak czy siak czeka Cię zmiana całej platformy. Zgadzam się w !00%. Nie dość że teraz ceny wszystkiego poszły do góry, chyba najbardziej pamięci RAM. To za kwotę 2400 nie kupisz kompa który będzie dużo lepszy od Twojego obecnego. A dokładać pojedyncze rzeczy nie ma sensu bo obecne części będą boottleneckiem. Odłóż jeszcze ze 600stowek, zostaw dysk(i) jak masz dobre, zostaw obudowę, resztę sprzedaj dołóż kasę do tych 3000zl i spokojnie coś kupisz. W Nowym roku wyjdzie kaby lake, nowe płyty z270 i h270, nowy AMD, więc będzie w czym wybierać. Wsztymaj się i bedzie Pan zadowolony. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xize Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2016 No tego się obawiałem ale w takim razie może pozbieram na nawet mocniejszą maszynę. Dziękuję Wam bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2016 To się naprawdę dzieję, ludzie dają sie nabrać i wymieniają dobre komputery przez z<span style='color: red;'>[ciach!]</span>ą optymalizację gry. Brawo bethesda! Tapatapatap Moto X Style 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...