Confi Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Witam!Przychodzę z wielkim jak dla mnie problemem nad którym już trochę czasu spędziłem a pomysłów brak. Kumpel dał mi laptopa z pękniętą matryca (widać tylko pęknięcia i różne odcienie kolorów) abym spróbował przełączyć obraz na tv bądz monitor czy też projektor bo u niego nie działa. Pomyślałem że to pryszcz a tu...zonk.. Laptop Toshiba zakładam że z Windows 10 aczkolwiek może być i 7 tego nie wiem bo nie mam jak sprawdzić. Próbowałem pod łączem HDMI, VGA, używając dwóch różnych kombinacji klawiszy przenieść ten cholerny program ale skutków brak. Czy są jeszcze jakieś inne sposoby?Pozdrawiam Edytowane 22 Listopada 2016 przez Confi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAU Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2016 Podłącz HDMI i na klawiaturze sprawdź, który klawisz F ma ikonkę i odpowiada za zmianę ustawienia ekranu (Duplikuj, Rozszerz, Tylko drugi Ekran) U mnie to jest kombinacja FN+F4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzeerr Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2016 Windows + P też tak działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Confi Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Tak jak pisałem w/w opcje przycisków już próbowałem wcześniej. Nadal potrzebna pomoc. edit: Czy to że jest hasło do windowsa ma jakies znaczenie? Edytowane 22 Listopada 2016 przez Confi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2016 To raczej problem sprzętowy (monitor, kabel, laptop). Obraz powinien się pojawić na zewnętrznym ekranie bez kombinacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokokoko Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 Chyba HDMI najprościej, tak mi się wydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...