AYMAN Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Witam, moja nagrywarka "ASUS 40/12/48" przestala nagrywac CD-RW. CD-R wypala bez problemu. CD-RW symuluje, ze nagrywa - ale plyta po "pseudo" nagrywaniu jest pusta (zamykane i multisesyjne). Sprawdzalismy na roznych plytkach i roznych programach, ktore u znajomego bez problemu sie nagrywaly a u mnie nic !!! Ma moze ktos pomysl - dlaczego i co zrobic ?! THKS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKITOKI Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 A wczesniej nagrywala ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AYMAN Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 TAK - nagle po ponownym wgraniu windy z ghosta cos padlo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKITOKI Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Hmm - moze cos z kontrlerem IDE - wgraj najnowszy BIOS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AYMAN Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 mam najnowszy v. 3.70 - wczesniej byl 3.30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKITOKI Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 hmm - to nie wiem - ja sie poddaje - moze ktos inny :( a moze nowa nagrywarka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Mam dla ciebie uniwersalną porade : format c: :-) POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...