adriancoffee Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 Cześć, poszukuję monitora o przekątnej od 23 do 24". Przejrzałem już chyba cały internet, ale ciężko mi sie na cokolwiek zdecydować. Z monitora będe korzyystał do PS3, póżniej może PS4 (chociaż raczej jak kupię PS4 to już i większy telewizor) Czego oczekuję od monitora: - 23-24" - HDMI i koniecznie wyjścia audio/słuchawkowego do podłączenia głośników - matrycy IPS/PLS - akceptowalnego ips glow/backlight lighting (może jakieś modele mają mniejsze prawdopodobieństwo wystąpienia? Jak trzeba to kupię kilka egzemplarzy :)) - jakby były jakieś wbudowane pierdziawki to byłoby ok, ale to chyba najmniej istotny element -flicker free - AOC byłby świetny gdyby nie jego brak. Nie wiem czy tak bardzo się na tym skupiać i koniecznie celować w monitor z FF. Na oku mam: AOC i2369vm - niestety bez flicker free. Acer r231 - niby wszystko ma, ale cena nie do końca mnie przekonuje Philips 240v5qdab/00 - wszystko oprócz flicker free w dobrej cenie Jakieś modele LG/Samsunga - niestety nie widzę żadnego, który by mnie przekonał Asus VX239H - miałem możliwość zakupić go za 420 zł nowy z 1,5 roczną gwarancją, ale BL wygląda tak: Moglibyście coś polecić w dobrej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriancoffee Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2016 nie lepiej celować jednak w IPS/PLS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriancoffee Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Panowie! Bardzo prosze o szybka porade. Udalo mi sie zarezerwowac wstepnie monitor 24" AOC 2436v bardzo malo uzywany za 90 zł. Tak jak pisalem - do ps3, wiec w sumie im taniej tym lepiej. Model w sumie bez szalu, z 2009. Czy to sie nada? Bardzo Was prosze o pilna ocene Edytowane 30 Listopada 2016 przez adriancoffee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...