kryss20 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) głownie gram w the division i bf1 teraz i gry freezuja okazjonalnie nie wiadomo czemu, czasem gram 30 min i wszystko jak masło czasem ciągłe freezyZapomniałem dodać gram tez w fife17 i nawet fifa potrafi na sekundę sie zatrzymać Sprzęt:Z97i plus5675cgtx 1080 palit gamerock8gb ram 2133mhz ( zanim dacie znać ze trzeba 16 to grałem na gtx 970 kupe czasu z 8gb ram i nie freezowalo nic)karta to tez raczej nie bo na początku było przez 2 mc okcorsair rm750wssd goodram 240(gra instalowana na jednym i drugim dysku jest to samo)wd red 1tb dodam link do yt żeby pokazać jak to wygląda temp są w normie wszystkiezmieniałem sterowniki karty na rożne, reinstalowałem system 2x na różne wersje oryginał męczę się z tym jakieś 3 tygodnie i wczoraj do zwiechy dołożył się pierwszy i jak na razie i jedyny BSOD http://ifotos.pl/z/anrqrqs aktualizowałem bios płyty, wszystkie inne sterowniki testowałem pamieci memtestem nic zero błędów sprawdzałem dyski programy pokazują ze jest ok nic nie podkręcane nadal tak samo Edytowane 29 Listopada 2016 przez kryss20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
setti96 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 Procesor dobrze leży, pasta? Może też zasilacz broi Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryss20 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 zmieniałem ostatnio obudowę i chłodzenie cpu ale procka nawet z płyty nie wyjmowałem świeża pasta i zakładałem chlodzenie, wczesniej wszystko dobrze było temp sa wręcz niskie na cpu karta w normie 70 czarna magia normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dla mnie wygląda to na doczyt tekstur, ale mogę sie mylić. Zjeżdzając z aa w dół jest różnica? Może coś w biosie...albo sterownik ssd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...