Kyle Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2016 Takiego zasilacza w zwykłym formacie ATX jeszcze nigdy nie widziałem: http://www.fsplifestyle.com/product/en-twins/ http://www.fsplifestyle.com/PROP167001465/ - certyfikat sprawności GOLD - moc max 500W i wersja 700W w drodze - wygląda na to, że nie będzie problemu z instalacją w najzwyklejszej domowej obudowie 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Chciałbym ze względu na monitoring [; edit: Znalazłem cenę. Już nie chcę :lol2: Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Orgiusz 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dostajesz dwa zasilacze Gold, układ przełączania bezprzerwowego, hot-swap, soft do monitoringu, 5 lat gwarancji, a całość pasuje do normalnej obudowy. Jak dla mnie cena jest wysoka, ale nie przesadnie. Powiedziałbym wręcz, że jest to stosunkowo niedrogie jak na tego typu rozwiązania. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Wiem, wiem. Ciekawe tylko jak z głośnością i ćwierkaniem pod obciążeniem ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 Wiem, wiem. Ciekawe tylko jak z głośnością i ćwierkaniem pod obciążeniem ;) Jest to ciekawe zagadnienie, w sumie miniaturyzacja jest dość spora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 Patrząc po tym jak jest chłodzony to królem ciszy on nie będzie - 2x80 mm i target nie sprzyjąjący ciszy zrobi swoje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...