netti Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 Witam mam duży problem z win 10. Otóż przy uruchamianiu raz się zaciął i system się nie uruchomił. Uruchomiła się automatyczna naprawa lecz tam po prostu zrestartowalem komputer. Następnym razem przy włączaniu wystąpił błąd systemu i się znowu (miała) uruchomić naprawa systemu lecz zamiast niej jest sam ciemny ekran i nic. I co mam robić dalej? Znowu restatowac? Format? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 Włóż nośnik instalacyjny i spróbuj naprawić system z tego poziomu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netti Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 Jutro tego spróbuję ale raczej szykuje się na format. Da się jakoś wejść w tryb awaryjny i zgrac wszystkie potrzebne dla mnie rzeczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 http://soisk.pl/tryb-awaryjny-windows-10-po-wcisnieciu-klawisza-f8/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...