Kwiecień Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Jaki polecacie przenośny odtwarzacz MP3 na CD 120mm do 500zł. Mile widziane w komplecie słuchawki i ładowarka. W gre wchodzą tylko Sony, Philips i Napa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekF Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Sony D-NE511 okrągłe 500 PLN na dokładkę obsługuje ATRAC, który jest znacznie wydajniejszym formatem niż mp3 Niestety akumulatorów i ładowarki nie ma w komlecie, ale za to baterie wystarczają na 50-80 godzin. Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Oooooooooo... tego jeszcze nie widziałem. Chyba już wiem co kupie. No chyba że macie jeszcze inne propozycje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Weź tego sony - najbardziej pasuje do tego co potrzebujesz. Odtwarzaczy Napy absolutnie nie kupuj - chodzi o te na kompakty, bo daja kiepską jakość i są z nimi problemy - jesli Napa, to tylko ze stała pamięcią. Zastanawia mnie jak to mozliwe, że baterie starczaja na tak długo w odtwarzaczu CD - to wręcz niesamowite... Zaczynam żałować, że kupiłem Napę Pa-28, zamiast tego soniaka - chociaż pasowało by mieć to i to, bo każdy jest w czymś innym lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekF Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Sam się nie mogę nadziwić, ale firma Sony słynie z długiego czasu pracy na bateriach w urządzeniach przenośnych. Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Zamówiłem!!!! Wybór padł na tego Soniaka. Zapłaciłem za niego 449zł w Ostrowcu Św. W tym tygodniu powinienem go mieć więc zdam relacje jak się sprawuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 A może wie ktoś jaki model słuchawek Fonotopia jest dodawany do tego odtwarzacza???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...