smogo Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Pytanie jak w temacie? Czy ta wersja pojemnościowa dysku chodzi na MLC, tak jak jego mniejsze wersje? Nie mogę znaleźć tej informacji nawet na stronie producenta, ale może to tylko moje braki ;/ Edytowane 6 Grudnia 2016 przez smogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Wszystko zależy od rewizji . Zwykły Plus 480GB ( a nie model Ultra Plus / Ultra II Plus ) w rewizji G25 powinien mieć jeszcze kości MLC , o ile na niego trafisz . Rewizja G26 to najprawdopobniej kości TLC . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smogo Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Dziękuję. Promocja na X-KOM-ie daje niestety G26. A już myślałem, że to nie lada okazja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...