Armo94 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2016 Cześć, szukam laptopa dla babci, głównie do przeglądania internetu. 1) Kwota przeznaczona na zakup: max 2000zł, ale im mniej tym lepiej 2) Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość): raczej 15 cali 3) Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.): przeglądanie internetu i filmów 4) Wymagania specjalne (np. matowa matryca.): 5) Osobiste preferencje: musi mieć złącze HDMI, ale to już raczej standard 6) System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego): ma mieć system Z góry dziękuję za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian922 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2016 Moja propozycja do przejrzenia to Asus R540LJ +Dysk Twardy 1TB +USB typu C +Dobre wykonanie +Procesor Intel Core 5005U +Dedykowana karta graficzna GeForce GT920M +Możliwość rozszerzenia pamięci RAM do 12GB +Windows 10 +Wygodna klawiatura wyspowa (poza strzałkami) -Błyszcząca matryca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari1234 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2016 W takiej kwocie jaką masz ja ze swojego doświadczenia proponowałbym Ci laptopy poleasingowe. Za dużo niższą cenę możemy dostać naprawdę niezły, biznesowy laptop. Jeżeli jesteś zainteresowany, to polecam artykuł http://dobr.pl/wybierz-tanszy-laptop-poleasingowy/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dziękuję za propozycje, ten ASUS wygląda fajnie :) a co sądzicie o takiej wersji? http://www.x-kom.pl/p/281492-notebook-laptop-156-asus-r540sa-xx022t-n3050-4gb-240ssd-dvd-rw-win10.html Babcia ma w tej chwili 10 letniego laptopa i gdyby nie to, ze uruchamia się z 10minut i nie ma HDMI, to pewnie by przy nim została. Z tego powodu zastanawiam się, czy nie lepiej oszczędzić te kilka stówek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2016 Do tej pory miała błyszczący i nie nie skarżyła ;) ale dzięki, poszukam jeszcze innych Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2016 Babcia jednak faktycznie jeśli to możliwe wolałaby matowy, myślę w takim razie o tym HP, ma przy okazji lepszy procesor http://www.x-kom.pl/p/337286-notebook-laptop-156-hp-250-g4-n3700-4gb-240ssd-dvd-rw-win10.html Trochę jestem uprzedzony do hp. Myślicie, że spokojnie podziała kilka lat? Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Właśnie tymi propozycjami się kierowałem wybierając te HP, dziękuję :) Laptop zamówiony, dziękuję wszystkim za pomoc :) Edytowane 9 Grudnia 2016 przez Armo94 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...