Marek20 Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 :) Muszę wymienić zasiłkę w kompie i kupić sobie nową. Pytanko jest jaką: Chieftec 360 w, Modecoma 350, Huntkeya czy może lepiej Enlighta.Najlepiej jakby zasiłka była z nową obudową (wszystko max 300zł). Co radzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargs Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 ja radze Tracera Dragon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Chieftec 420W za 279zl na www.chieftec.pl wprawdzie bez obudowy,ale zasilka cacy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 w tej cenie to chyba ciężko przyzwoitą zasiłkę wraz z przyzwoitą obudową... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 w tej cenie to chyba ciężko przyzwoitą zasiłkę wraz z przyzwoitą obudową... Prawda :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 bierz chefteca 420W napewno nie pozalujesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 ja bym zrobil tak kupil chietfeca 420W i wybrac jakas bude np.: codeshita bo niektore sa spox w sklepie umowic sie tak zeby codegena sprzedali ci bez zasilki wrzucasz do niego chieteca i masz spox bude za jakies 350 pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Za 300zeta to bedzie na prawde BARDZO CIEZKO znalezc cos dobrego :( Zainwestuj wiecej i bierz bude CHIEFTECA z zasilka za 500zeta :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Chieftec 420W za 279zl na www.chieftec.pl wprawdzie bez obudowy,ale zasilka cacy :wink:no niee :D poprostu to mnie rozbroilo ja bym zrobil tak jak lagier -> dobra zasilkie i jakas badziewna bude (przenosnia ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Kup sobie tego Chieftec'a 420W i wpakuj do swojej starej obudowy, a jak ci się obudowa znudzi to sobie kup Chieftec'a bez zasiłki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...