bamc Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Witajcie, dzisiaj w nocy zainstalowała mi się samoczynnie aktualizacja KB3199986. Jak mogę ją usunąć? Opcja ODINSTALUJ jest niedostępna :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 W jakim celu chcesz ją usunać? I tak wróci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamc Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Bo mi wydajność komputera i komfort pracy spadł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Hmm u mnie różnic żadnych po wgraniu tej aktualizacji (bo też ją mam i ostatnio była wgrana) stąd moje pytanie. Raczej będzie ciężko. Przywrócenie systemu w najgorszym wypadku lub wgranie na nowo. Na przyszłość może to pomóc by uniknąć wgrania aktualziacji: http://antyweb.pl/wylaczanie-automatycznych-aktualizacji-w-windows-10/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamc Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Rozpykane!! Pomogło : Jak przywrócić poprzednią kompilacjęJeżeli po ostatniej aktualizacji masz problemy, zawsze istnieje możliwość powrotu do poprzedniej. Jednak nie obędzie się to bez konsekwencji w postaci utraty dostępu do wszystkich nowych funkcji i ustawień z najnowszej wersji. Ponadto może to mieć wpływ na działanie niektórych aplikacji. W takim wypadku wymagana jest ich ponowna instalacja. Kliknij Start > Ustawienia > Aktualizacje i zabezpieczenia > Odzyskiwanie > Uruchamiania zaawansowane > Uruchom teraz, a następnie postępuj zgodnie z instrukcjami na ekranie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...