Zaslav Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2016 Odpowiedź może być oczywista na korzyść RX 480 bo jest wydajniejszy, ale chcę się was zapytać jak to jest z tą awaryjnością w przypadku 480-tki, podobno występowały z nią jakieś problemy W obu przypadkach zastanawiam się nad wersją G1 od Gigusia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gman Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2016 Podaj najpierw konfigurację i kwotę jaką możesz przeznaczyć . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaslav Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2016 I5 4460 , H97 PC Mate, SillentiumPC 500W Maksymalnie za kartę 1200 zł mogę wyłożyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobexor Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2016 nie słyszałem o jakiejkolwiek awaryjności 480-tki jedyny problem jaki miała to zwiększone zużycie prądu przez PCI-E ale to tylko w referentach i zostało to już dawno naprawione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2016 Odpowiedź może być oczywista na korzyść RX 480 bo jest wydajniejszy, ale chcę się was zapytać jak to jest z tą awaryjnością w przypadku 480-tki, podobno występowały z nią jakieś problemy W obu przypadkach zastanawiam się nad wersją G1 od Gigusia Karty są zbyt nowe aby coś mówić coś o awaryjności. Wyjdzie po 2-3 latach. Obecnie układy graficzne raczej nie padają, jedynie zdarzają się wpadki projektantów kart, jak chociazby ostatnio EVGA z GeForce i brakiem chłodzenia pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaslav Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 Dzięki za odp,biorę w takim razie 480-tke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...