gernash Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2016 Witam :D. Podczas rozmowy z sąsiadam doszlismy do wniosku (dopiero sie wprowadziłem nie mam jeszcze internetu) ze bedziemy sie składac 50/50 na internet on mi da hasło i bede sobie mogl bez problemu sciagac sygnał. Teraz moje pytanie u siebie w domu mam I kreskę ( nie mieszkam w bloku tylko w wynajmowanym mieszkaniu) czasem w ogole nie łapie. Z domu mam router AirLive i mam pytanie jest mozliwosc zeby ten router łapał sygnał z routera sąsiada i zwiększył tym samym zasięg u mnie w domu? mam nadzieje ze rozumiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimasek Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2016 Co to dokładnie za model Airlive-a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gernash Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2016 AirLive wl-5460AP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobexor Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2016 już chciałem pisać ze nie ładnie tak podkradać wi-fi http://www.download.net.pl/jak-rozszerzyc-zasieg-sieci-wifi-za-pomoca-drugiego-routera/n/1815/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2016 sąsiad chyba nie zdaje sobie sprawy z tego, co robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2016 5460 Ma Funkcję Client i (WDS kiepsko to działa o ile wogóle) Zrób tak : Kup antenę panelową 8-12 dBi i podłącz do WL i wyceluj w sąsiada 5460 ustaw w tryb client ( karta sieciowa bezprzewodowa ) Kup najprostszy inny router. Zepnij kablami AP z routerem. Wiola masz neta bezprzewodowego w domu Jeśli chcesz tylko po kablu to tylko zepnij kompa z WL i nie kupuj routera. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...