Magya Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 problem : flop.... wszystko podlaczone jest ok a ciagle mam w poscie: flopy disk fail.... niby to drobiazg, bo i tak nie korzystam z tego, ale...... plyta: 8rda+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Może być uszkodzona taśma od flopa Update: Jeżeli z niego nie korzystasz to możesz wyłączyć go w BIOSie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 albo sam flop jest martwy sprawdz na innym kompie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 kurcze, tesz mam z tym problem niby w biosie fdc wlaczone, tasma dobrze podpieta, flop neca a mi nie smiga na 8rga+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 byc moze masz odwrotnie tasme podlaczona, sprobuj ja odwrocic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...