Danio237 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 Mam dziwny problem z internetem w moim pececie, mianowicie tak jak w temacie, nie mogę grać we wszelkie gry online ze względu na to że DOKŁADNIE co minutę ping mi skacze do bardzo dużych wartości na kilka sekund, po czym wszystko wraca do normy i za 60 sekund znowu to samo się dzieje. Wszystkie inne komputery w domu takiego problemu nie mają, po kablu do mojego peceta ten problem również nie występuje. Jestem niemal 100% pewien, że problem nie leży w sprzęcie, jako że sprawdzałem to na 2 różnych adapterach sieciowych oraz na 2 różnych routerach. Myślę, że to jakiś durny proces w W10 który coś aktualizuje dokładnie co minutę tylko nie jestem w stanie go zidentyfikować - pomożecie? Może to oczywiście też być zupełnie co innego, a ja się mylę, także z góry dzięki za WSZYSTKIE pomysły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2016 odpal sobie resource monitor i rozwiń zakładkę sieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...