yankes194 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 Witam mam problem mianowicie wygląda on tak, ze nie mogę włączyć freesync, czy możliwe że moja karta graficzna go nie obsługuje?Dodaje zdjęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankes194 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 dodam że monitor jest taki. lg 27mp38vq-b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaborr Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 Aby freesync działał musi być spełnionych kilka warunków. Między innymi monitor musi tą funkcję obsługiwać. Z opisów na internecie nie widzę aby Twój monitor obsługiwał tą technologię więc jej nie uruchomisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankes194 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 Aa spoko dzięki za odpowiedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...