ViRuSiK Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Zastanawiam sie cos by dalo zalozenie 80mm wiatraka zamiast tej 70tki ?? Ma ktos jakis pomysl jakby to wykonac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 mozna zrobic przelotke z jakiegos materiału np : tektura :D na www.frazpc.pl jest taki artykuł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 albo na chama : założyć po prostu na radiator i będzie dmuchał na bebechy. :) a jak nie, to jak sugerował przedmówca - przelotka ale może być ze sklejki bo jest sztywniejsza i jest jak przymocować wentyl, do tektury ciężko ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 albo na chama : założyć po prostu na radiator i będzie dmuchał na bebechy. :) a jak nie, to jak sugerował przedmówca - przelotka ale może być ze sklejki bo jest sztywniejsza i jest jak przymocować wentyl, do tektury ciężko ... wlasnie tekturka powinna byc lepsza (troche tasmy klejacej i po klopocie :wink: ),sklejka jest bardziej sztywna ,ale przez to moze powodowac nieciekawy rezonans szczegolnie przy wydajnym wentylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViRuSiK Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 hmm qrwa mam teraz metlik we lbie bo nie wiem jaki wentyl wybrac (V+ czy Aero 7+) ???? a moze zalmana ale jak go wpakuje na swoja plyto to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 ja bym brał V+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 ja tysh bym wzial V+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...