RafałStencel Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witam mam pytanie, ponieważ zamówiłem nowego PC, który będzie złożony i posiada dysk SSD, ale również chciałbym dołożyć dysk HDD ze starego komputera. Na tym starym dysku HDD znajduje się Win 7, a ja chcę zainstalowac system na od nowa na SSD, a HDD (sformatować) i mieć na programy gry itd. Cała rzecz polega na tym czy najpierw mam zainstalować system na SSD i potem po instalacji podłaczyc HDD czy mieć oba podłączone przy instalacji systemu? Obawiam się, że jeśli mam już system na tym HDD to będą problemy przy instalacji. Z góry dziękuje za odpowiedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zdecydowanie i wyłącznie wariant I. Zainstaluj system na nowym SSD a potem podłącz HDD i zrób z nim co chcesz. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałStencel Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 A jak go podłącze to automatycznie go wykryje czy muszę użyć jakiegoś programu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Automatycznie powinien być wykryty przez płytę główną i Windowsa. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...