aster Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Nie wiem czy bylo, ale moze sie komus to przyda http://www.tomshardware.com/motherboard/20...0707/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Oh dziękuije ci mój wybawco właśnie zamierzam sie przerzucić z AMD na INTELA i szukalem trestów płyt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 A przejrzałem sobei ten test i jeden z tych MSi wypada zadziwiajaco dobrze :? trche oszukane z ich strony(msi) ale i tak płytka nalezy do najlepszych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Czemu troche oszukane ze strony MSI ?? i o którą ci chodzi ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 MSI Wymiata...i nie tylko ta na 865..... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Wszystko ładnie tylko te msi zaś spieprzyło sprawę ponieważ na NEO-2 jest tylko synchroniczne taktowanie CPU i pamięci :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Mozesz mi to wytlumaczyc blizej bo sie nie znam. Co to ma do tego ze sa synchroniczne taktowanie CPU i pamięci, jezeli przegania te plyty co sa asynchronicznie... btw. nie znam sie ale chyba "widze" co na tych testach jest najszybsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Mozesz mi to wytlumaczyc blizej bo sie nie znam. Co to ma do tego ze sa synchroniczne taktowanie CPU i pamięci, jezeli przegania te plyty co sa asynchronicznie... btw. nie znam sie ale chyba "widze" co na tych testach jest najszybsze. Taktowanie pamięci rośnie razem z taktowaniem fsb i niektóre gorsze pamięci mogą tego nie wytrzymać, a tak dajesz taktowanie asynchroniczne i kręcisz tylko fsb procesora a ddr dajesz na sztywno np. 400 Mhz. Oczywiście taktowanie synchroniczne jest bardziej opłacalne ale kosztem dobrych pamięci i dlatego brakuje mi opcji taktowania asynchronicznego - bo daje trochę więcej możliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Ciekawie skad oni wzieli plyte Abit I7-G z takim wentylatorkiem ? A tak propo wentylatorka tego - czy ktos moze sie orientuje gdzie mozna kupic takie podobne wentylatorki ale zeby mialy taki zaczep w postaci drucika sprezynujacego - tak jak to ma miejsce na fotce : http://www.tomshardware.com/motherboard/20...erclocking_fans Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...