netti Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2016 Witam,chciałbym się zapytać czy ten zasilacz jest z tzw czarnej czy białej listy? Szukam w internecie jakiś opinie o tym zasilaczu ale mało jest informacji. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2016 Dostałeś prezent że się nim interesujesz? I do czego 700W? Czekasz na nowe AMD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netti Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 Mam go prawie rok czasu, lecz przez ten czas nie wiedziałem jaki mam zasilacz bo mi go "informatyk" dobieral, dopiero wczoraj zainteresowałem się jaki mam zasilacz. Więc mam się czegoś obawiać z tym zasilaczem czy mogę np. spokojnie na nim modernizowac PC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 Jest... Budżetowym 700W. Obstawiam że jak informatyk Ci dobierał to cała reszta zestawu wymaga milczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netti Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 Akurat resztę dobierałem ja i tu akurat nie ma tragedii, on dobierał mi tylko obudowe i zasilacz bo te co ja wybrałem "nie było na stanie". Aczkolwiek dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2017 Zasilacz to budżetowa konstrukcja, ale po bezpiecznej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobexor Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) Jeśli dla was zasilacz z certyfikatem 80+ bronze 53Amperami na POJEDYNCZEJ lini 12v z kompletem zabezpieczeń jest dla was słaby to ja nie wiem co was zadowoli Autorze natychmiast wyłącz komputer musisz kupić supernova p2 wtedy dopiero masz gwarancje jakości!!! a tak na serio to masz bardzo dobry zasilacz za tą cenę i naprawdę nie masz się czym martwić jedynym mankamentem może być wentylator który według opinii może zacząć harczeć oraz wyczytałem że nie ma tu japoński kondensatorów tylko tajwańskie ale nie potwierdzę tego ani tęż tego nie neguje Edytowane 27 Marca 2017 przez tobexor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Wrzuciłem go z ciekawości na Sunmoonka swojego... @100% obciażenia 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...