Milo Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Mam okazje kupić własnie ten napęd co w topicu wiecej informacji znajdziecie tutaj http://www.liteonit.com.tw/english/new_p_e...-p-co482448.htm za 200 zł nówka zapakowany tylko nie wiem czy nie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> za miast tego nagrywarki Teac 52x doradzcie bo to Lite-On nie jestem do konca przekonany!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 jak chcesz to bierz. Cena niska jak za combo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Hehe, na dobrą sprawę lata świetności TEAC ma już dawno za sobą, teraz jest to przeciętna nagrywarka!! Lite-On jest porównywalny, jak nie lepszy! Zresztą poszukaj topików o Lite-On'ie to się dowiesz! Ja bym na Twoim miejscu brał i się nie zastanawiał!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 taniość widze no pewnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Ja bym lykal. Liten combo to jest dobry zakup z pewnoscia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 tak jak koledzy wyżej, za tą cenę opłaca się :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 brać i na nic nie patrzeć jak działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InMan Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Hmmm.... powiem tak: NIE BRAĆ. Po pierwsze: Jezeli cos sie zjebie to pojdzie ci i CDROM i DVD i CDRW. Jakbys kupil osobno o wiele lepiej by Ci się opłaciło. Po drugie: Dasz jakies kilka złotych wiecej i masz wsyztko oddzielnie no i oczywisice jest "wydajniejszy". Po trzecie: Do nagrywania jak i odczytywania płyt używany jest ten sam laser przez co się szybciej niszczy. Po czwarte: Aby odczytać DVD potrzebny jest laser o mniejszym promieniu niż do odczytu lub nagreywania. Więc decyduj sam......:);) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 sam zakładałem topic o nagrywarkach i ponad 50% było dla LiteOn :!: czy trzeba więcej pisać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnemon Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 a gdzie masz taka okazje to sam bym kupil :D ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 No to chyba to wezme jeżeli ktos by był zaintesowany i mieszka w Krakowie to moge jeszce załatwić 2 modele tego combo po cenie 220zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koolo Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Jak na combo dostaniesz 2 lata gwarancji to za dwa lata albo i wcześniej nagrywary, DVD stanieją i masz wolne miejsce do podpięcia. Nagrywać dużo to dzisiaj, kiedy prawie każdy ma spawarkę chyba nie będziesz niestety czasy, gdy się nagrywało za kasę już minęły. :cry: A co do trwałości to chyba bardziej zależy od warunków eksploatacji ( kurz, dym z papierosów itp.) niż intensywności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 jesli chodzi o combo liteona, jakos nagranych plyt (glownie C1) jest znacznie slabsza w porownaniu z CDR-tylko nagrywajakmi liteona... o ile nie jestes wariatem (jak ja) to nie zauwazysz roznicy w jakosci plyt... ale jest. generalnie bardzo ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...