Mrsigam Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 Witam mam dość stary komputer śle bardzo mi zależy żeby go naprawić , i tutaj moje pytanie jaki moze byc zamienniki za płytę główna Asus P5n e sli ? Dodam ze procesor to intel core 2 duo a graficzna karta to nvidia geforce 310. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 Każda płyta z socket 775... Pełno używek na allegro. Choć dobrze byłoby wiedzieć jaki to C2D i ile jakich kości RAM posiadasz, ile napędów na SATA, czy masz jakieś na ATA etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrsigam Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 (edytowane) To mam procesor intel core 2 duo a grafe geforce 310 i jeden dysk sata i 2 kości ram ddr3 moze mi doradzisz jaką płytę główna kupić ? ? Bo żeby tez rozmiary były takie same i w śrubki sie zmieściło Edytowane 26 Grudnia 2016 przez Mrsigam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 JAKI CORE2DUO. KTÓRY MODEL. Było ich kilkadziesiąt, różnią się TDP i szybkością magistrali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...