Derful Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2016 Witam możecie ocenić ten zestaw https://www.morele.net/inventory/info/Xe2Px3/ do tego jeszcze zasilacz spc 550w supremo m2 dodam jeszcze ze chce zeby zestaw się ładnie prezentował i był wydajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patent Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) Wg mnie nagrywarka w tych czasach jest zbędna ale jak kto woli :), teraz przeważnie (jak nie jest już to normą) wszystko jest pod port USB wszelkie dane przenośne. I zawsze można przyoszczędzić 60zł na napędzie optycznym :) Edytowane 27 Grudnia 2016 przez Patent 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derful Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2016 W dniu 27.12.2016 o 05:45, Patent napisał(a): Wg mnie nagrywarka w tych czasach jest zbędna ale jak kto woli :), teraz przeważnie (jak nie jest już to normą) wszystko jest pod port USB wszelkie dane przenośne. I zawsze można przyoszczędzić 60zł na napędzie optycznym :) no spoko a jak z reszta komponentów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2016 W dniu 27.12.2016 o 05:45, Patent napisał(a): Wg mnie nagrywarka w tych czasach jest zbędna ale jak kto woli :), teraz przeważnie (jak nie jest już to normą) wszystko jest pod port USB wszelkie dane przenośne. I zawsze można przyoszczędzić 60zł na napędzie optycznym :) Ma nadzieję, że jesteś świadomy tego, że nic nie wniosłeś do dyskusji. Zestaw ok, przeszukaj tylko sieć na ewentualność konfliktów na styku ram - mobo. Można oczywiście ciąć koszty np na chłodzeniu ale rozumiem, że takie ci się podoba. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patent Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2016 W dniu 27.12.2016 o 07:32, Klaus napisał(a): Ma nadzieję, że jesteś świadomy tego, że nic nie wniosłeś do dyskusji. Zestaw ok, przeszukaj tylko sieć na ewentualność konfliktów na styku ram - mobo. Można oczywiście ciąć koszty np na chłodzeniu ale rozumiem, że takie ci się podoba. Tak, poprostu chciałem coś napisać a nie było gdzie. :P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2016 W dniu 27.12.2016 o 03:19, Derful napisał(a): Witam możecie ocenić ten zestaw brałbym inna karte bo ta mocno droga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derful Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2016 W dniu 27.12.2016 o 07:32, Klaus napisał(a): Ma nadzieję, że jesteś świadomy tego, że nic nie wniosłeś do dyskusji. Zestaw ok, przeszukaj tylko sieć na ewentualność konfliktów na styku ram - mobo. Można oczywiście ciąć koszty np na chłodzeniu ale rozumiem, że takie ci się podoba. ta własnie mi sie to chłodzenie podoba a aż takie drogie nie jest i dzięki za rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...