Skocz do zawartości
Jadzia

Po leasingowy do gamingu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie po świętach. Pewnie macie wszyscy brzuchy pełne to siedzicie na forum :) 

Wczesniej pytalem juz o kupno komputera dla dziewczyny do pracy głownie do szkoły i oglądania filmów hd teraz chciałem spytać to t3500. po leasingowy dell na za 800 zł zastanawiam sie czy bedzie lepszy niz zestaw za powiedzmy 1200-1500 jak dołoże mu r7 250 i będę chciał pograć w cs go na nim czasem

http://allegro.pl/dell-t3500-x5550-4x2-7ghz-6gb-300-ati-windows10-i6464286564.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tego + gtx 970 i daje radę, ale nie wiem, czy ten procek co ty chcesz nie będzie już z deczko słabawy, acz do CS Go może być wystarczający.

Koledzy dopowiedzą. Na pewno, jako, że system legal masz gratis, to jest to tani nabytek.

Edytowane przez NostradamuSek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość alepajonki

Ja mam tego + gtx 970 i daje radę, ale nie wiem, czy ten procek co ty chcesz nie będzie już z deczko słabawy, acz do CS Go może być wystarczający.

Jak budżet jest ciasny to nie lepiej coś w rodzaju

http://allegro.pl/dell-t7400-x5482-8gb-500gb-quadro-windows-10-pro-i6526295420.html

Taki by nie wystarczył?

nie lepiej i5

i5 to śmieć w porównaniu z xeonem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi