JeroG Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Witam mam problem z nowym huaweiem p8 lite nie działa mi dual sim i niema opcji w ustawieniach, microSD mam z angielskiej O2 a drugą nano sim mam z plusa i ten z plusa jakby nie działał w ogole w ustawieniach nigdzie niema o dual simie dodaje załączniki moze ktos bedzie chcial sprawdzic wiarygodnosc tego co mowie Edytowane 29 Grudnia 2016 przez JeroG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Sprawdzę jutro u koleżanki jak to u niej wygląda i dam Ci znać. No chyba że zapomnę. Możliwe że soft jakiś dziwny wgrany, ale powinien być w opcjach dual sim. Edytowane 29 Grudnia 2016 przez Devil 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeroG Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) sprawdzilem na stronie huawei polska numerem ime i wykrylo ze posiadam wersje single sim takze jedynie co mi pozostalo to wsadzic tam jakas karte pamieci ale dzieki za chec do pomocy //dlaczego dostalem minisy w 1 poście i tutaj hmm? Edytowane 12 Stycznia 2017 przez JeroG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Witam mam problem z nowym huaweiem p8 lite nie działa mi dual sim i niema opcji w ustawieniach, microSD mam z angielskiej O2 a drugą nano sim mam z plusa i ten z plusa jakby nie działał w ogole w ustawieniach nigdzie niema o dual simie dodaje załączniki moze ktos bedzie chcial sprawdzic wiarygodnosc tego co mowie Skoro masz wsadzoną kartę microsd (bo tak piszesz...), to nie masz w tym momencie w tym slocie karty sim, to jest slot hybrydowy... Ten telefon obsługuje w głównym slocie microsim a w tym hybrydowym nanosim... Wygląda, że masz uwaloną kartę sim plusa... Możesz tez zrobić hybrydę karty sim i karty sd ja tak mam w moim P8 lite i działa, jak to zrobić odsyłam na YT... Jeśli masz kartę sim jedną to telefon ten zachowuje się jak single sim... ALE-L21 mój jest dual simem... Więc masz jakąś padakę :P Edytowane 20 Stycznia 2017 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 SpiderMAN, jak ci można pomóc? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 Dla niego już jest za późno. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2017 Nie przesadzacie aby... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...