piotrek80g Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Wiem, że takich pytań jest "sporo" ale fajnie by było jakby ktoś skomentował. Mam zamiar kupić następujący zestaw: http://www.morele.net/inventory/info/md2zJU/ Największy problem mam z tym, czy kupić i5 6400 + gtx 1050ti (do 750zł) czy i3 6100 + rx 470 (do 900zł). płyta może być? (ma być tania, działać i nie rozlecieć się po roku) ograniczenia budżetu... niestety. Edytowane 5 Stycznia 2017 przez piotrek80g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 1051Ti do sensowniejszego grania w rzeczy nie "siedzące na CPU" to się w zasadzie nie nadaje. A juz wydawanie na tę kartę 750 zł to kompletne kuriozum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 Doceniam poczucie humoru, jednak mimo wszystko napraw Jak tytułować tematy w dziale co kupić Nie wiem po co ci ten adapter dvi-vga, w tym zestawie się jednak nie przyda. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek80g Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 ok. dzięki za dosadną odpowiedź. 1051Ti do sensowniejszego grania w rzeczy nie "siedzące na CPU" to się w zasadzie nie nadaje. A juz wydawanie na tę kartę 750 zł to kompletne kuriozum. ok. dzięki za dosadną odpowiedź Doceniam poczucie humoru, jednak mimo wszystko napraw Jak tytułować tematy w dziale co kupić Nie wiem po co ci ten adapter dvi-vga, w tym zestawie się jednak nie przyda. monitor mam stary (d-sub ma tylko) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 Pascale nie posiadają wyjścia sygnału analogowego przed DVI, więc w wypadku nowych geforce'ów musiałbyś szukać konwertera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 Akurat tutaj karta jest AMD, ale wyjście dvi też ma tylko cyfrowe, więc adapter nie zadziała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek80g Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 Pascale nie posiadają wyjścia sygnału analogowego przed DVI, więc w wypadku nowych geforce'ów musiałbyś szukać konwertera. sorry za debilne pytania, ale co kupić żeby do rx'a podłączyć monitor d-sub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Lepiej chyba zmienić monitor http://sklep.rms.pl/lindy-38189-adapter-dvi-d-vga?gclid=CIeek_-QqdECFWqQcgodVmIPTQ edit Jeszcze tańsza opcja hdmi to vga Edytowane 4 Stycznia 2017 przez Leon166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 Tu masz taniej: http://www.ps.com.pl/module/sklep/ga/1629/gb/1439/gp/1685/th/1/ix/3011512 używam takiej do podłączania laptopa z różnymi rzutnikami, działa. Oczywiście sam obraz idzie, bez audio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Panie, kup Pan monitor... Serio. Oddałbym darmo swoje stare FHD 22" ale sekcja zasilania padła i nie chce mi się bawić w aliexcoś by sprowadzać zamiennik. Edytowane 4 Stycznia 2017 przez Szawel 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek80g Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 Doceniam poczucie humoru, jednak mimo wszystko napraw Jak tytułować tematy w dziale co kupić Nie wiem po co ci ten adapter dvi-vga, w tym zestawie się jednak nie przyda. szybko działasz. pierwszy raz tu jestem. nie zdążyłem dobrze się po stronce rozejrzeć a tu... pach blokada Ale zaje...ci ludzie tu są. taki oklepany temat i po paru chwilach kilka dobrych odpowiedzi...dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...