mikoREAL Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2017 Witam Poszukuje laptopa, który ma mi zastąpić komputer, który nie jest najlepszy (i5 3 gen, 8GB RAM, HD7770). Wiem, że za tą cenę mógłbym mieć niezły komputer, ale chodzi mi tu o mobilność. Na laptopie mam zamiar bawić się grafiką 2D/3D oraz grać w starsze tytuły pokroju Mass Effect, Diablo czy Battlefield 4 płynnie na obojętnie jakich detalach. Oprócz tego także się przyda przy programowaniu. Wymagam od laptopa rozdzielczości Full HD, matryce 13-15 calową z dobrymi kolorami (najlepiej matową), dysk 1TB i do tego SSD by był miłe widziany. Myślałem nad laptopem Lenovo Y700-15ISK z i7-6700HQ i GTX960M 4GB, ale podobno laptopy tej firmy stały się bardziej awaryjne. Czekam na Wasze propozycje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoREAL Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 Właśnie myśle nad tym Acerem, by poczekać. Kiedy układy 1050 mają mieć dokładniej premierę? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nekil Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 Już miały ^^ Poleciłbym Tobie Hyperbooka - http://sklep.hyperbook.pl/hyperbook-n85-i57300hq-8gb-120gb-ssd-1050-ti-preorder-p-26149.html . Bardzo porządna firma :-) Teraz właśnie do ich oferty dąłączyły laptopy z gtx 1050/1050ti i są tańsze w preorderze. Tylko, że musiałbyś właśnie trochę poczekać, ale uważam, że się opłaca ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoREAL Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2017 Już miały ^^ Poleciłbym Tobie Hyperbooka - http://sklep.hyperbook.pl/hyperbook-n85-i57300hq-8gb-120gb-ssd-1050-ti-preorder-p-26149.html . Bardzo porządna firma :-) Teraz właśnie do ich oferty dąłączyły laptopy z gtx 1050/1050ti i są tańsze w preorderze. Tylko, że musiałbyś właśnie trochę poczekać, ale uważam, że się opłaca ;-) Czy można zaufać tej marce? Bo wyglada serio interesująco, podoba mi się konfiguracja jego na stronie, nie wyglada jakoś kosmicznie i przede wszystkim ma w sobie 1050 TI. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nekil Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2017 Czy można zaufać tej marce? Bo wyglada serio interesująco, podoba mi się konfiguracja jego na stronie, nie wyglada jakoś kosmicznie i przede wszystkim ma w sobie 1050 TI. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Można zufać :-) Moich dwóch kolegów kupiło dwa laptopy i wszystko stoi na bardzo wysokim poziomie. Materiały, spasowanie, wykonanie jak i obsługa. Srwis ponoć też ^^ Zresztą to polska firma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoREAL Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2017 Można zufać :-) Moich dwóch kolegów kupiło dwa laptopy i wszystko stoi na bardzo wysokim poziomie. Materiały, spasowanie, wykonanie jak i obsługa. Srwis ponoć też ^^ Zresztą to polska firma. Chyba się skuszę na wariant z i7 i 1050 TI. Jak długo zajmuje im zmontowanie sprzętu? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian922 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2017 https://www.morele.net/laptop-dell-inspiron-7566-7566-0435-1071843/ +Procesor i7 6700HQ+8GB RAM rozszerzalne do 32GB+Karta GeForce GTX 960M 4GB GDDR5+500GB HDD + 128GB SSD m.2+Matowa matryca+Wygodna klawiatura +Windows 10 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoREAL Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 Hyperbook z i7 i GTX 1050 TI zamówiony, temat do zamknięcia ;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modoc Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Chyba się skuszę na wariant z i7 i 1050 TI. Jak długo zajmuje im zmontowanie sprzętu? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W zależnosci od obciążenia średnio tydzień. Ja brałem u nich w promo sl502vr i też jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoREAL Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 W zależnosci od obciążenia średnio tydzień. Ja brałem u nich w promo sl502vr i też jestem zadowolony. Już dostałem swój egzemplarz wczoraj, a na stronie widniał napis o wysyłce zaczynającej się 31 stycznia. Jestem pozytywnie zaskoczony laptopem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modoc Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Nowy kadłubek. N85 podobno bardzo fajny. Sporo osób zachwala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...