mm10212 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam.Przeglądałem forum i nie mogę znaleźć wzmianki o tym zasilaczu to zapytam.Czy ten zasilacz będzie dobry pod i5-6500 i GTX 1060.Według kalkulatorów zestaw pobiera ok 270W. Słyszałem że coś z linią 12V jest nie tak ,ale konkretnej informacji nie mogę znaleźć. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zasilacz da radę z takim zestawem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2017 Natomiast nie jest wybitną konstrukcją, a względem poprzednika SP 7 to krok wstecz (wykonanie, sprawność); Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm10212 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dziękuję bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm10212 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2017 Witajcie.Piszę do Was z małym problem.Posiadam zasilacz BQ System Power 8 500W.Zasilacz jak i reszta sprzętu są nowe.Po 2-3dniach użytkowania podczas wyłączania komputera słychać pstryknięcie.Google mówi,że to niby przekaźnik,ale potwierdzenia tej informacji nie mogę znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2017 W zasilaczach be quiet słychać takie pstryknięcie,nie ma się czy przejmować.Posiadałem zasilacz z serii Dark Power P7 oraz P10 i w obu przypadkach to występowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm10212 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2017 Dzięki wielkie za rozwianie wątpliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...