dextor Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2017 Witam Kupiłem niedawno głośniki Edifier 1600T. Ogólnie rzecz ujmując to grają cacy. Poza jedną rzeczą. Z lewego głośnika dobiega szum. Lekki, lecz znacząco większy niż z prawego głośnika (który ledwo ledwo szumi). Jest to szum niezależny od źródła dźwięku (przy odłączonych przewodach od karty dźwiękowej), przy potencjometrze w głośnikach ustawionym na 0. Gdy potencjometr podkręcę na 100% to niejako dochodzi większy szum w obu głośnikach, ale akurat to jest normalne i mi nie przeszkadza. Czy ktoś ma te głośniki i mógłby sprawdzić, czy u niego występuje większy szum w lewym głośniku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleck55 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Oddaj to na gwarancję. Jak jeden szumi bardziej tzn ze coś ze wzmakiem jest nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dextor Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 Tak też uczyniłem, przyszły nowe i grają elegancko. Reklamowanie w x-kom to czysta przyjemność :) P.S. Zabrzmiałem teraz jak reklama czopków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...