Something Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 Witam, od pewnego czasu co jakiś czas w ciągu dnia, a czasami kilka razy pod rząd crashuje mi się sterownik karty graficznej. Wyskakuje komunikat, że sterownik utracił sprawność, ale ją odzyskał. Jest to o tyle uciążliwe, że w momencie błędu każda aplikacja obecnie używana wymaga ponownego uruchomienia bo nic się już z tym nie da zrobić. Sterowniki są najnowsze, system niedawno przeinstalowywany na windows 7, na windows 10 problem był jeszcze bardziej uciążliwy. Ma ktoś może pomysł jak rozwiązać ten problem? Dodam, że karta ciała na przejściówce, ale to chyba nie ma wpływu na sterownik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 Moim zdaniem problem z kartą graficzną samą w sobie. Ściągnij jakis program do oc i obniz troche taktowania. Moze uda sie cos z tym zrobic a jak nie to karta na gwarancje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 Użyj DDU i ponownie zainstaluj najnowsze sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 Przyczyną takiego stanu rzeczy jest najczęściej sprzęt, nie soft. Niestety nt. sprzętu wiemy niewiele. Zanim cokolwiek napiszesz.. W nagłówku każdego działu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 Mam RX460 4GB + Win 10 64 bit i nie mam zupełnie problemów, więc jak wyżej sugerują koledzy sprawdź sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nocny Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 Mam rx 460 2gb gigabyte i ten sam problem próbowałem formata itpDodam że karta świeżo wyjęta z pudełka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...