mattis21 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 Witam, jak napisałem w tytule, mam problem z przeglądarkami. Otóż, na żadnej przeglądarce (chrome, opera, firefox), nie mogę praktycznie nic wysłać do kogoś, czy to zdjęcia filmiku na fb czy cokolwiek. Tak samo z przesłaniem np cv na gumtree czy innych plików na różnych stronach. No i też często strony się bardzo powoli ładują i muszę odświeżać kilka razy czasem, żeby normalnie się załadowała. Internet normalnie działa na laptopie i telefonie i zdjęcia itd przesyłają się bez problemu, próbowałem już różnych sposobów ale nic nie pomogło. Co to może być za problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 firewall, antywirus, ustawienia sieci, routera jak jest, trzeba sprawdzić, wyłączyć itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 firewall, antywirus, ustawienia sieci, routera jak jest, trzeba sprawdzić, wyłączyć itp. Tylko co wtedy wyłączyć albo na co uwagę zwrócić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Wyłączasz i testujesz po kolei . AV+IS/FW na początek jak masz , potem kompa podpinasz z pomininięciem routera ( jak się da ) . Choć patrząc po tym jak się zachowuje net na fonie to nie koniecznie wina leży po stronie routera . Net po Wifi czy kablowo ? Zasięg Wifi OK czy masz problemy ? Zassaj jakiegoś Linuxa Live CD i na nim sprawdź czy dalej masz takie problemy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2017 Wyłączasz i testujesz po kolei . AV+IS/FW na początek jak masz , potem kompa podpinasz z pomininięciem routera ( jak się da ) . Choć patrząc po tym jak się zachowuje net na fonie to nie koniecznie wina leży po stronie routera . Net po Wifi czy kablowo ? Zasięg Wifi OK czy masz problemy ? Zassaj jakiegoś Linuxa Live CD i na nim sprawdź czy dalej masz takie problemy . Na kompie to kablowo, z laptopa czy telefonu wifi. Z zasięgiem problemu nie mam akurat. Jutro popróbuje różne opcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...