R3N3G4T Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) Witam,Poszukuję smartfona do 1500-1600zł. Głównie zależy mi na dobrym aparacie, robieniu zdjęć i wideo, z większym naciskiem na zdjęcia. Czy mógłby ktoś polecić coś godnego uwagi ?Co sądzicie o Asus zenfone 3 ? Edytowane 16 Stycznia 2017 przez R3N3G4T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 W tej cenie, jeśli nie jest istotny system, to można rozważyć lumię950 ze względu na świetny aparat i video właśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zenfone 3? Padło IMHO w porównaniu do poprzedniej generacji. 1500 PLN z naciskiem na aparat to chyba, o zgrozo, Z3+? Albo Samsung S6. Narzędzie na GSMArena zerknij na sample. @MiG29 Niestety ale martwy system jest słabym pomysłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 Wiem że martwy - więc jest brak aktualizacji, brak apek, ale to zależy w jaki sposób ktoś używa fona. Ja właśnie ponad trzy lata temu kupiłem nokię 808 z martwym już wtedy symbian belle, właśnie przede wszystkim do zdjęć i darmowej nawigacji offline. Jestem z niej bardzo zadowolony i kupiłbym ją dzisiaj ponownie, gdyby dalej ją produkowali. Oczywiście to zależy od autora jaki system może użytkować. Jest tego trochę, ale chyba ten S6 będzie najlepszy jeśli ma być android. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 Komunikacja, notatnik danych osobowych, menadżer kont bankowych. Zostawić to wszystko bez wsparcia... No cóż... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 W tym przypadku lepiej jednak S6. Mimo że z Z3 byłem zadowolony to jednak często te telefony trafiają do serwisu. No i jeśli chodzi o aktualizacje to Sony jest tak opieszałe że aż głowa boli jak się pomyśli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3N3G4T Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) W tym przypadku lepiej jednak S6. Mimo że z Z3 byłem zadowolony to jednak często te telefony trafiają do serwisu. No i jeśli chodzi o aktualizacje to Sony jest tak opieszałe że aż głowa boli jak się pomyśli... S6 to trochę więcej niż 1600 zł, z tego co widzę. Osoba, która będzie używać tego telefonu, nie będzie grać w gierki i pewnie też nie będzie za bardzo używać telefonu do przeglądania internetu. Głównie urządzenie ma służyć do dzwonienia i robienia zdjęć/wideo oraz odtwarzania plików audio. Edytowane 16 Stycznia 2017 przez R3N3G4T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 A LG G5? Na GSMArena porównywali go w testach aparatu z kilkoma konkurentami z najwyższej półki i w wielu kategoriach wychodził zwycięsko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 S6 to trochę więcej niż 1600 zł, z tego co widzę. Osoba, która będzie używać tego telefonu, nie będzie grać w gierki i pewnie też nie będzie za bardzo używać telefonu do przeglądania internetu. Głównie urządzenie ma służyć do dzwonienia i robienia zdjęć/wideo oraz odtwarzania plików audio. G3? Zostanie jakieś 500 PLN z tej kwoty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 @Orgiusz Miałeś Zenfone 3 w rękach? Bo ja w zeszłym tygodniu wyrwałem go dla żony za 1100 zł praktycznie 2 tyg. nówkę. Aparat bardzo fajny. Energooszczędny SoC. Wykonanie premium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 Pomijając ew cenę do parametrów to również muszę pochwalić ZenFone 3;Solidniej i lepiej wykonany, przyjemnie płynnie działa, fajne zdjęcia robi...I nie "topi się" jak G3 -> G3 przy prostych operacjach jest wyczuwalnie ciepłe, Zen3 z odpalonym antutu (max jasność ekranu) wciąż był chłodnawy; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 To oczywista zaleta procesu 14nm LPP. Cena premierowa mocno przegięta, ale na allegro/olx można trafić fajne okazje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 @Orgiusz Miałeś Zenfone 3 w rękach? Bo ja w zeszłym tygodniu wyrwałem go dla żony za 1100 zł praktycznie 2 tyg. nówkę. Aparat bardzo fajny. Energooszczędny SoC. Wykonanie premium. Miałem ZE520KL chyba, musiałbym zerknąć na to co zostało mi na magazynie. Nie porwał bo rozmawiamy o słuchawce za 1500-1600 a nie wyrywanie za <70% tej kwoty. W takich pieniądzach tak, jest warty uwagi. Za 1,5kPLN - zdecydowanie nie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytymeK Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 Podobne parametry do tego Asusa ma myPhone X Pro przy optyce od sony 20 Mpx, jest też trochę tańszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...