dotass Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 Cześć, chciałbym was zapytać czy polecalibyście mi zakup jednego z tych dwóch laptopów. Wymagania skromne, bo w zasadzie tylko do gry w wiedzmina 3. Macie jakieś doświadczenie z firmą Hyperbook lub Xtreem?Wybrałem dwa laptopy na bazie CLEVO.N850HK1-5. Zastanaiwa mnie czy chłodzenie w tych laptopach poradzi sobie tą kartą graficznąLaptop 1. http://sklep.hyperbook.pl/hyperbook-n85-i57300hq-8gb-120gb-ssd-1050-ti-preorder-p-26149.htmlLaptop 2 https://xtreem.pl/laptopy-dla-graczy/702-smart7-l514c-5-gtx-clevo-n850hk1-1050ti.html#/system_operacyjny_windows-bez_systemu_operacyjnego_ms_windows/priorytet_zamowienia-standardowy_czas_realizacji_do_4_dni_roboczych_z_dostawa_na_terenie_polski/dysk_hdd_sshd_ssd-hdd_25_sata_1tb_hitachi_travelstar_7200rpm_hts721010a9e630_/naped_optyczny-bez_napedu_optycznego/karta_sieciowa_bezprzewodowa_wifi-intel_wireless_ac_8260_2x2_a_b_g_n_ac_do_867mbps_bt_40/gwarancja_smart7-2_lata_door_to_door_standard_na_terenie_calej_polski/konserwacja-bez_uslugi_konserwacji/testowanie_laptopa_desktopa-wybieram_pelne_testowanie_komputera/pasta_termoprzewodzaca-pasta_termoprzewodzaca_kryonaut_thermal_grizzly_na_grafike_i_procesor/port_m2_ssd-dziekuje_port_m2_zostawiam_wolny/myszki-dzieki_bez_myszki/sluchawki-dzieki_bez_sluchawek/klawiatura-klawiatura_podswietlana_na_bialo_polska_us_international/pamiec_ram_sodimm_ddr4-pamiec_sodimm_8gb_1x8gb_ddr4_2400mhz_cl17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Marusiak Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 Dopóki nie pojawi się test, to trudno będzie przewidzieć jak sobie kadłubek poradzi z chłodzeniem ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modoc Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2017 Hyperbook polecam bo sam u nich kupowałem. Co do chłodzenia będzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...