crackers Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Teraz mam win98se i chce sobie zainstalować Win95. Czy będzie działać, skoro mam Celka T 1,0@1,4 ??? P.S. Czy gf2mx400 maoze byc tez niekompatybilny??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 a dlaczego milo by nuie dzialac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 no niewiem czy będzie działac. win95 niema obsługi AGP. zresztą jaki to sens instalowac wina95 na takim sprzecie??? to chyba żart :) może lepiej win2000 albo XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 no niewiem czy będzie działac. win95 niema obsługi AGP. zresztą jaki to sens instalowac wina95 na takim sprzecie??? to chyba żart :) może lepiej win2000 albo XP A nie ma jakiej łaty na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 no niewiem czy będzie działac. win95 niema obsługi AGP. zresztą jaki to sens instalowac wina95 na takim sprzecie??? to chyba żart :) może lepiej win2000 albo XP A nie ma jakiej łaty na to? Jest zdaje się jakaś łata bo 95 wiesza się powyżej jakiejś tam częstotliwości procesora ale nie wiem dokładnie (zaczołem się bawić w komputry jak już wchodził w2k :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 no niewiem czy będzie działac. win95 niema obsługi AGP. zresztą jaki to sens instalowac wina95 na takim sprzecie??? to chyba żart :) może lepiej win2000 albo XP A nie ma jakiej łaty na to? Jest zdaje się jakaś łata bo 95 wiesza się powyżej jakiejś tam częstotliwości procesora ale nie wiem dokładnie (zaczołem się bawić w komputry jak już wchodził w2k :wink: ) A może dacie jakiegoś linka, żeby po necie nie szukać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 A po kiego kija Ci w95 ??? Przeciez w98 se jest lepszy i chyba szybszy ;]] nie kumam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 A po kiego kija Ci w95 ??? Przeciez w98 se jest lepszy i chyba szybszy ;]] nie kumam Hehe jak wchodził na rynek w98, to wszyscy twierdzili, że jest odwrotnie (to znaczy, ze 98 jest gorszy i mniej stabilny) Dokładnie tak samo jak teraz psioczą na XP. Co do kompatybilności - P3/celerron (stary) jest kompatybilny. To Pentium4 ma problemy we współpracy z windows95 (jest niekompatybilny). Generalnie poszukaj wersji OSR2,5 windows 95 i nie będziesz miał problemu braku obsługi AGP i USB. Nawet jednak w starszych wersjach bez obsługi AGP komp działa bezproblemowo, tyle, że AGP chodzi z prędkością PCI (czyli wolniej). Niestety najnowszą wersją DirectX jaką możesz zainstalować w 95 jest bodajże wersja7.0. Nie licząc kilku drobiazgów tego rodzaju można windows 95 updateować niemal do pełnej funkcjonalności 98. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 sprobuj sobie wina 3.1 zainstalowac.... jak chcesz wysle Ci na poczte :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 zagadzam sie z orzdmowca OSR2,5 napewno proadzi sobie z AGP , natomiast nawet niama co marzyc o USB :wink: mialem ta OSRke i za rzadne skarby USB niechcialo funkcjionowac porawnie tj. albo niewykrywalo porawnie sprzetu albo z nim niewspolpracowalo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 zagadzam sie z orzdmowca OSR2,5 napewno proadzi sobie z AGP , natomiast nawet niama co marzyc o USB :wink: mialem ta OSRke i za rzadne skarby USB niechcialo funkcjionowac porawnie tj. albo niewykrywalo porawnie sprzetu albo z nim niewspolpracowalo...Ja mam win95 z obsługą AGP i USB wer.OPTIMUS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 hmm, moze i faktycznie mialem jakas wczesniejsza wersjie, ale problem niepolegal na zgodnosci ze standardem. Teoretycznie moj win tez wspieral USB ale musze przyznac ze w praktyce nieudalo mi sie na mim uruchomic skanera USB ktory potem pieknie dzialal pod 98se , ale tak jak mowie nejetempewien czy mialem ta najpozniejsza OSRke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...